woensdag 18 maart 2020

Het was te verwachten

Vanmiddag een telefoontje van de psychologe van het GGZ en ik verwachtte dat ook  .Het groepsgesprek mag niet doorgaan en zelfs een op een mag niet .Er zou heel veel uitleg gegeven worden over de evt behandeling e d .Het kon telefonisch of via Skype en dat kan bij ons geen van beide .Nu gaat het dus via email en dat is voor mij handiger want telefoon gesprekken vergeet ik altijd snel .En zo steggel ik maar weer gewoon een tijdje door 

9 opmerkingen:

  1. Anoniem3/18/2020

    Je kunt even rust nemen en dingen opschrijven die je belangrijk vindt voor een volgende sessie, hoe die dan ook gerealiseerd wordt. Liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vreemd genoeg voelt het even als ''rust'' en dat mag van mij ook best wel .Je reacties doen me steeds weer goed .Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Neem de rust Elisabeth.
    Geniet samen met je man van de mooie momenten, misschien in je tuintje.

    lieve groetjes jouw kant op van mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Elisabeth,
    Het is ook beter om te mailen dan telefoneren. Telefoneren vergeet gauw dingen om te zeggen. Mailen kun beter gaan denken. Het lijkt voor jou het beste. Heel goed toch evengoed contact houd. Het is wel erg belangrijk voor je.
    Probeer toch klein tussendoor leuke dingen mee doen met je manlief. Je hebt lieve Mikki. Knuffel voor jou. Sterkte! Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat klinkt als een goede oplossing, mailen. Fijn dat het als rust voelt, Elisabeth. Dat is al heel wat in deze tijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Inderdaad in de lijn der verwachting... Het voordeel van email is dat je dingen nog rust kunt nalezen is mijn ervaring. Dat is zo gek nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Misschien is dit nu even de juiste vorm van ondersteuning,ondanks dat het zo moet

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mailen ook veel beter en kan je wellicht ook beter je gevoelens uiten net als dat je op je blog doet. En rust is ook goed voor je. Lieve groetjes van mij Tine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Tijdelijk heb ik ook geen therapie en ik vind het heerlijk! Die rust in mijn hoofd... Het zet me wel aan het denken over de behandeling.
    Maar wat voor mij geld, gaat voor jou wellicht niet op.
    Wie weet geeft het even ruimte en krijg je daarna goede invallen. Schrijf die op. Je hoeft ze met niemand te delen, dat beslis je helemaal zelf.
    Sterkte en liefs ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Bloggen

Augustus 2007 begon ik voor de grap te bloggen op Windows Live Spaces .Al binnen een uur had ik het eerste vriendschap verzoek van A die nog...