maandag 27 augustus 2018

I don't Like Monday


Lieve mensen wat had ik vandaag een pesthumeur ,ja ik zeg het maar gewoon op zijn Hollands .Ik ben al niet bepaald een ochtend mens maar nu helemaal even niet meer .Ik ga nu eens even lekker Klagen want ik wil Zomer  !!! Om een uur of 9 mijn bed uitstappen en een korte broek en T Shirt aanschieten en buiten koffie drinken en genieten van mijn postzegel met al dat moois  .Oww wat mis ik dat mooie heel warme weer want het was voor mij gewoon heerlijk .Ik die eigenlijk nooit tegen heel warm weer kon heb deze zomer eindeloos genoten .De regen is zeker goed voor de natuur en heel erg nodig ,ik zie mijn Buxus alweer voorzichtig groen worden en meerdere planten doen het weer veel beter .Misschien Emigreren naar een warm land dan ?,nou nee ik zou er niet aan moeten denken .Dus ik ga me maar langzaam voorbereiden op lange knusse avonden met de huiskamer vol kaarslicht en gezellig veel bloemetjes in huis ,zucht !
Fijne week ,Liefs Elisabeth 

8 opmerkingen:

  1. Het was voor mij veel te warm afgelopen tijd hoor. Het was echt veel te extreem en mijn benen werden te dik erdoor. Niet dat dit mij mis staat want kan wel wat meer vlees op. Toch gaven ze mij veel pijn en dat vond ik dus helemaal niet leuk. Dus nu het wat koeler is die zwellingen en pijn gelukkig ook weer weg. Ben ook wel een Zomer mens maar te warm dan niet. Maar het seizoen wat straks komt heeft ook wel weer wat. Mooie kleuren weer die vele bomen zullen geven. Ik wens je mooie nieuwe week toe en ook wat plezier en ach een slecht humeur heb ik ook wel eens hoor. Hoort er allemaal bij. Liefs Tine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem8/27/2018

    Het wordt weer warmer binnenkort.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik geniet hier juist van omdat het zo warm is geweest, ik kom weer in actie en ben actiever met dit weer. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het word weer klein beetje warmer. Het is ook deze weer triest. Mag wel warmer worden. Dan maken ook gezelliger. Dus kan je nog heel klein beetje genieten. Prachtig bloem foto heb je gemaakt uit de tuin.Fijne dag. Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh Elisabeth, daar ga je toch niet over klagen na zo'n prachtige zomer? ;-)
    Maar ik snap het wel, je gaat er toch aan wennen. Wij hebben met die extreme hitte niet eens buiten gezeten.
    Ik zit nu toch alweer 2 avonden met een vest aan op de bank! Maar zoals Marja zegt.. het wordt nog weer even warm en september en oktober kunnen ook nog mooi zijn. En.... kop op, de winter is zo weer om!
    Ik geef je even een dikke knuffel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha Trees ,ik schreef toch dat ik een slecht humeur had en dat was gisteren maar dat is al lang weer over hoor .Wel lekker buiten koffie gedronken vandaag yes!!

      Verwijderen
  6. Het is weer even wennen Elisabeth.
    Ik maak weer heerlijke wandelingen, dat lukt me met die hitte niet.
    We gaan ons maar weer opmaken voor de herfst:)

    Lieve groet,
    Hilly

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik geniet juist van de regen. Heerlijk vind ik dat. Maar ik heb wel genoten deze zomer. Al was het soms te warm om buiten te zitten.
    Volgende week krijgen wij een mooie nazomer. Geniet er van!

    Liefs Joanne

    BeantwoordenVerwijderen

Bloggen

Augustus 2007 begon ik voor de grap te bloggen op Windows Live Spaces .Al binnen een uur had ik het eerste vriendschap verzoek van A die nog...