zaterdag 29 september 2018

Zwijmelen op Zaterdag - Jason Roberts A Texas Honky Tonk


Vorige week ging er iets fout met deze en opeens stonden er twee Zwijmels en even later verdween deze naar een andere datum .Dus plaats ik hem nu opnieuw Weinig aan toe te voegen want voor mij is deze man ook onbekend maar leuk om zulke muziek te ontdekken  .Het is pure Country dus ik ga eens verder zoeken of ik meer kan vinden
Liefs Elisabeth 

9 opmerkingen:

  1. Een prachtig nummer van deze artiest die ik al eens eerder had gehoord. Dit kan ik vertellen over hem.
    Muziek is een familiezaak in de Roberts-clan. Jason's grootvader, Buck Roberts, een mede-Texas Western Swing Hall of Famer, toerde nationaal met The Roberts Brothers Rhthymaires in de jaren 40 en 50. En de toen nog 12-jarige Jason leidde uiteindelijk een band op met zijn grootvader en andere veteranen van Rhthymaires. Van de andere kant speelde de grootmoeder van Jason de swingpiano ruim na haar 100ste verjaardag. Jason leerde spelen op de viool van zijn grootvader Carl, een instrument dat tot op de dag van vandaag op het podium staat.

    Zoek dit nummer maar eens op, Dat zal je best ook wel mooi vinden; Jason Roberts - You're Making A Memory Out of Me

    Fijn weekend. LG Tine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. prachtig zwijmelmuziek heb je daar. Wat kan hij goed zingen. Heerlijk muziek op vroege ochtend te luisteren. Country is altijd mooie muziek. Fijn weekend gewenst. Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat is het mooie aan een rubriek waaraan men deelneemt, men ontdekt van alles extra dat men anders wellicht gemist zou hebben.


    Fijn weeeknd

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem9/29/2018

    Lekkere zwijmel hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mag dan een onbekende zijn maar deze county is inderdaad echt helemaal top en puur. Ik hoop dat je wat meer kan vinden van deze zanger maar jou kennende zal dat ook vast wel lukken ;-)
    Lieve groetjes, Helma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Echte country muziek. Helemaal top, met van die jankende gitaren en een knauwend Amerikaans accent van heb ik jou daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijke country weer. Maar dat kun je als geen ander. Leuk om onbekenden te ontdekken.
    Fijn weekend.

    Liefs Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig, hoe die steel guitar het liefdesverdriet uitdrukt...! Ondersteunt de tekst zó sterk!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een heerlijke country zwijmel weer Elisabeth! Heel erg mooi!
    Liefs XXX

    BeantwoordenVerwijderen

Bloggen

Augustus 2007 begon ik voor de grap te bloggen op Windows Live Spaces .Al binnen een uur had ik het eerste vriendschap verzoek van A die nog...