maandag 22 mei 2017

Mijn ''Bejaarde "' leven

Jaren geleden vond de Psychologe van het Riagg dat mijn leven dat van een bejaarde was ,wat een misvatting en erg onbeschoft vond ik haar opmerking .Tja het is maar wat je zelf wil doen en leuk vind zeg ik maar zo .Menig keer heb ik de afgelopen maanden huilend geroepen ik wil gewoon mijn simpele bejaarden leven terug !!! En stap voor stap leven we weer op onze eigen rustige manier wat we heerlijk vinden .Ik miste wel het samen er op uit gaan op de fiets wat we regelmatig deden .Maar vandaag bijna 7 weken na zijn operatie vond de man dat het tijd werd om weer de fiets te pakken en even samen een stukje te fietsen ,Nog niet heel erg ver maar het was zo fijn om weer te doen en toch even naar het tuincentrum vlakbij om even koffie te drinken en een paar plantjes te kopen .Het was genieten met een heel grote G en natuurlijk ook zeker van het heerlijke weer . Zo weinig heeft een mens nodig om gelukkig te zijn !
Liefs Elisabeth

8 opmerkingen:

  1. Nou nou... dat is zeker onbeschoft toen heeft gezegd. Ik kan wel voorstellen dat je ging huilen. Gewoon jezelf wat je zelf leuk vind. Gewoon stapje nemen. Rustig beginnen. Je manlief gaat wat gelukkig beter. Samen stukje fietsen. En lekker op uit gaan. Dat hebben jullie nodig. Gezellig dat je plantjes ging halen. Het is ook goed weer om te doen. Zaterdag heb ik ook plantjes gekocht. Ik moest wachten koolmeesjes toen ging uitvliegen. Ja hoor weg zijn ze. Ik mist het wel. Lieverd lekker genieten. Liefs van ons.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank jullie voor de lieve reactie dat doet me goed
      Liefs voor jullie ,Elisabeth

      Verwijderen
  2. ha die Elisabeth
    wat een kloje die vent , en had het nog bij het verkeerde end
    een ieder deelt zijn leven in zo die het wil , toch
    ben blij te lezen dat het fietsen weer wat wil , met dit mooie weer elke dag zo'n stukje , gaat het elke keer wat beter , wat ik je brom
    Ja tranen zijn er altijd wel en dat is ook goed , die rot ziekte zorgt voor veel ellende
    lieve avond groet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja Karel dat was een echte misser van die persoon en wij leven gewoon lekker verder op de manier zo wij het fijn vinden .

      Verwijderen
  3. genieten hoeft inderdaad niet veel te zijn
    Eindelijk weer eens samen op de fiets, bestaat er iets mooiers
    lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zo is het Merel,grote dingen zijn niet nodig om gelukkig te zijn

      Verwijderen
  4. ha die Elisabeth
    leven zo je gewend bent is de beste wijze hoor
    zeker minder pintjes , maar eerst maar ff een maand geen :)
    ja mooie ppsjes en een goed muziekje voor deze mooie dag
    wandeling verschoven van vandaag naar morgen , ik ben gewend met de trein enbus en ov kaart en wist ook van deze regeling , er niet aan gedacht , dus gewoon dom hihi
    ja maak jij er maar werk van en zie je geld terug te krijgen , suc6
    en een fijne middag groet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jemig zeg! Dat hadden ze mij toch echt niet te zeggen! Dit is inderdaad behoorlijk onbeschoft! Wat zeg ik behoorlijk. Dit is gewoon onbeschoft!
    Nu even heerlijk met de man een stukje wezen fietsen. Niet heel ver maar het begin is er. Nu ook hopen dat de ontsteking waar ik eerder over las inmiddels een beetje weg is.

    Lieve groetjes, Helma

    BeantwoordenVerwijderen

Bloggen

Augustus 2007 begon ik voor de grap te bloggen op Windows Live Spaces .Al binnen een uur had ik het eerste vriendschap verzoek van A die nog...