zondag 11 augustus 2019

Ik mis mezelf



Dat is steeds het gevoel wat ik heb ,ik mis mezelf !! Die vrouw met haar angsten die er altijd wel waren maar ik kon er  '' mee leven ''. ,ik wil zo graag dat leven terug Ik kon de dingen doen die ik fijn vond en eindeloos genieten van mijn postzegeltjes en mijn bloemen in de manden en bakken mijn lieve man en mijn poezenmeisje .Nu zijn bijna alle plantjes dood omdat ik er niet naar om keek , ik voel me niet schuldig want het is niet anders .Met heel kleine stapjes probeer ik weer kleine dingen te gaan doen aangemoedigd door de psychologe een lieve fijne meid waar ik goed mee kan praten .Nu zijn we op zoek naar een Psychiater en oei dat klink zo beladen maar er moet iets gebeuren . Maar ow wat ben ik moe zo onvoorstelbaar moe en de rest noem ik maar niet eens .Ik slaap elke middag en kan alleen maar heel kleine dingen doen .Gelukkig heb ik een schat van een man die overal mee helpt .En die lieverd op de foto is er steeds ,waar ik ben is zij ook en ze wijkt bijna niet van mijn zijde ,mijn lieve kleine schat. Ik lees bij jullie en probeer af en toe te reageren .
Liefs Elisabeth 

14 opmerkingen:

  1. Och... en wat herken ik je verhaal. Maar troost je, uiteindelijk kom je door dat diepe dal en klim je weer naar boven. Het kost tijd, maar dan heb je wel iets geleerd. Goed dat je hulp hebt, dat heeft mij destijds erg geholpen en echt ik ben er wijzer uitgekomen. Heel veel sterkte, geloof in de goede afloop ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je fijne reactie ,doet me goed en het geeft hoop

      Verwijderen
  2. Heel goed dat je erover praat. Dat ook met ander doorheen te gaan. Is best wel moeilijk voor jou.Kleine dingen om te doen helpt juist.Begin is er. Ik zeg altijd luister naar je lichaam. Je manlief helpt gelukkig mee. Dat scheelt voor jou lieve Elisabeth. Je poes voelde jou. Dieren hebben sterke gevoel. Mooie foto. Ik wens jou heel veel sterkte ermee. Lieve groetjes Jacqueline & Ferry.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel lieverds .Ja diertjes voelen het en Mikki is zo lief voor mij !!

      Verwijderen
  3. Lieve Elisabeth,als ik jouw berichten lees ben ik weer terug in 2015 en herken ik het gevoel, toen ging voor mij het licht uit en begon een zwaar en eenzaam gevecht. Maar ik ben er ook weer uit gekomen en, het is een cliche maar waar, zo veel sterker...en wijzer.
    Als je behoefte hebt wil ik je graag helpen...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Elisabeth

    Je woorden zijn zo herkenbaar, jammer genoeg. Ik vind het vreselijk voor je. En ik hoop dat de gesprekken helpen en je goed doen. Stapje voor stapje vooruit. Fijn om weer iets van je te horen. Zelf gaat het met mij ook nog steeds niet hoe het moet gaan. Maar we houden de moed erin.
    Ik wens je heel veel beterschap en het allerbeste. Dikke kus!

    Liefs Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gelukkig heb je een goede psycholoog die je probeert de weg weer terug te vinden. Het vreet energie en toch lees ik dat je alweer wat kleine dingetjes doet en daardoor op weg bent om hier uit te komen. Het heeft tijd nodig. Fijn dat je man en je poezenbeest je begrijpen.

    Sterkte en beterschap.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ach lieverd, fijn dat je hulp hebt. Ook van die schat op de foto.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je heb de stap genomen om weer een blogje te schrijven en op andere te reageren. Is dat een positief stapje voor je?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Anoniem8/12/2019

    Vecht jezelf terug, alle moeheid ten spijt, je krijgt er uiteindelijk je kracht weer door terug. Hug.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dank jullie voor de lieve reacties
    liefs Elisabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ah lieve schat wat een gevecht. Toen ik aan de medicijnen begon was ik totaal uitgeput, later kwam dat weer goed maar heeft tijden geduurd.
    Fijn om van je te horen want ik blijf me toch afvragen hoe het met je gaat.
    Wat fijn van je psychologe dat t klikt. Ik hoop dat je haar mag houden als je een psychiater hebt. Die weten veel van medicatie af en zijn ook nog arts dus dat is best meegenomen.
    Heel moedig van jou dat je de hulpt accepteert, ik weet hoe je er tegen aan kijkt.
    En ja als alles je teveel is en er komt zo een warm en spinnend lijfje tegen je aan dan helpt dat gewoon. Dat hoeven de geleerden niet voor ons uit te zoeken wij weten dat al lang.
    En dan die geweldige lieve man van je. Een reden om door te vechten en eruit te komen zodat jullie samen weer kunnen genieten.
    En volgend jaar in het voorjaar zal je tuin weer opkomen, net zo sterk als jij.
    Veel liefs lieve schat.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. "Ik mis mezelf" die woorden raken me.
    Wat fijn dat je man er voor je is en de lieve snoezepoes.
    Ik hoop dat je door er over te praten weer opknapt lieve Elisabeth.

    Heel veel licht, liefde en warmte gewenst.
    Lieve groet, Hilly

    BeantwoordenVerwijderen

Bloggen

Augustus 2007 begon ik voor de grap te bloggen op Windows Live Spaces .Al binnen een uur had ik het eerste vriendschap verzoek van A die nog...