maandag 26 augustus 2019

Spannend

En weer is het spannend voor mij .De man zijn nierfunctie was sterk verminderd en er werd gedacht aan een evt blaasontsteking .er werd een minimale hoeveelheid bloed gevonden in de urine en op kweek gezet ,geen ontsteking .Donderdag word er een echo gemaakt van blaas en nieren .Nu moet ik de bange gedachten steeds proberen los te laten en dat valt niet mee op dit moment .Morgen belt de Psychiater mij persoonlijk even .De man is mij door de huisarts aangeraden ,gespecialiseerd in angst stoornissen .Als ik op de website kijk geeft zijn foto mij een onprettig gevoel ,maar ja tis maar een foto Mijn eerste ervaring ong 30 jaar geleden met een psychiater en tevens de laatste tot nu toe was niet erg succesvol .Een van de meest arrogante mensen die ik ooit meegemaakt heb .Een voordeel ,hij heeft mij eigenwijs en behoorlijk mondig gemaakt door zijn gedrag .Verder had de '' therapie '' geen enkel nut .Maar de afspraak met de huisarts is ,we geven niet op ,we gaan door en dat heb ik hem beloofd . Ik merk wel dat er positieve verandering is ,ik heb Zaterdag voor het eerst weer heerlijk genoten van het TV programma de beste zangers en ook muziek kan ik weer luisteren al moet het niet te heftig zijn .Duimen jullie aub een beetje dat er niets aan de hand is met mijn mannetje ?
Liefs Elisabeth 

13 opmerkingen:

  1. Anoniem8/26/2019

    Absoluut duim ik voor jullie beiden. Het hoeft niets ergs te zijn, heb dit ook aan de hand gehad en was gelukkig loos alarm.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedenavond,

    Natuurlijk ga voor jullie beide duimen. Hopelijk is niet ernstig voor je manlief. Het is altijd goed toch naar de huisarts gaat. Je weet maar nooit. Dan krijg je waarschijnlijk je manlief gerichte medicijnen. Kan ook loos alarm zijn.... Ik wil jullie beide veel sterkte wensen met alles. Fijne avond. Lieve groetjes Jacqueline & Ferry. Vandaag klamme dag. Niet prettig. Pffff... Even rustig aan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Elisabeth, ik begrijp je bezorgdheid. Het kan best iets onschuldigs zijn.Maar het zijn een paar moeilijke dagen.

    Fijn dat je ook weer een beetje kunt genieten.
    Ik wens jullie allebei heel veel sterkte. En succes voor donderdag.
    Ik denk aan jullie.

    Dikke kus, Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Natuurlijk zal ik voor jullie duimen!
    Ik begrijp je bezorgdheid en ik hoop dat er niks serieus aan de hand is.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Elisabeth, ik ga ook heel hard voor je duimen... Naar als je zelf niet in orde bent en je hem juist zo hard nodig hebt. Hopen maar dat het allemaal meevalt!
    Liefs XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zal voor jullie duimen Elisabeth.
    Ik hoop dat het allemaal goed is.

    Lieve groet,
    Hilly

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik duim hier ook als een gek.
    Het lijkt of het nooit ophoudt bij jullie nu je al je energie nodig hebt om het hoofd boven water te houden voor jezelf.
    Ik zie toch je kracht terugkomen.
    Heb vannacht na zitten denken nav je reactie bij mij gisteren.
    Ik heb denk ik een stuk of 8 van die gasten meegemaakt met de jaren, psychiaters dus, en echt geen een was vriendelijk of meelevend.
    Die gasten houden zo een afstand dat je een betere band met je ijskast hebt. zeker met dit weer.
    Je mag niet generaliseren zeggen ze maar het is wel frappant dat ze alle acht dezelfde stoornis hadden.
    Het leek wel of het ze geen barst interesseerde en dat ze alleen hun kennis op je loslieten.
    Nee, een fijne psycholoog helpt zoveel meer, lekker alles eruit gooien, janken, schreeuwen als het nodig is.
    Ik zou er voor de lol heengaan.
    dikke knuffel voor jou en je man.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Onzekerheid is ook vreselijk... en ik duim dus zeker met jullie mee!

    Apart dat de foto van de psych een onprettig gevoel bij je oproept, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat de beste man niet zo fotogeniek is ;-) Ik vind het heel erg dapper van je dat je toch doorzet. Ik kan me indenken dat zoiets best een hele stap is en jij doet het toch maar even. Leuk dat je zo geniet van een programma als 'Beste Zangers', dat vind ik ook altijd leuk om naar te kijken.
    Hopelijk krijgen jullie snel het verlossende antwoord. Sterkte Elisabeth!
    Liefs,
    Lilian

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bij mij is het mijn Intuitie en die klopt vaak 99 procent dus die moet ik volgen .En het gevoel klopte inderdaad ,geen prettig persoon .

      Verwijderen
  9. Sterkte met wachten voor jullie beiden. Ik duim

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Elisabeth,

    Ik heb een aantal logjes bij gelezen en ik zie dat je een moeilijke periode doorgemaakt hebt. Ik lees ook dat er beetje bij beetje lichtpuntjes zijn.
    Ik duim voor je, dat je man weer snel aan de beterende hand zal zijn en dat je zelf ook weer je weg zal vinden.
    De beste zangers kijken wij ook altijd en genieten ervan.

    Groetjes en geniet ervan waar het kan,

    jeer

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Elisabeth,
    uiteraard duimen we en ik hoop dat het niet al te lang duurt eer je uitslag krijgt van de onderzoeken van je mannetje. En als je je niet echt lekker voelt bij deze psych dan er niet mee doorgaan hoor. Dan gewoon maar een andere zoeken.
    Lieve groetjes, Helma

    BeantwoordenVerwijderen

Bloggen

Augustus 2007 begon ik voor de grap te bloggen op Windows Live Spaces .Al binnen een uur had ik het eerste vriendschap verzoek van A die nog...