zondag 15 april 2018

Ik blijf



Ik heb besloten te blijven maar zal minder schrijven .Helemaal stoppen lukt nu eenmaal toch niet .Wel heb ik mijn leeslijst flink uitgedund omdat ik van de meeste die ik volgde toch nooit iets hoor .
Elisabeth 

12 opmerkingen:

  1. Ik ben blij dat je blijft. Hoefde niet elke dag blogje maken. Doe gewoon wat minder. Doen wij ook Elisabeth. Mooie tekst heb je daar staan. Groot gelijk dat je gaat genieten. Het word toch warmer. Lekker je tuin bezig doen. Gewoon wat jij zin hebt. Dank je wel!! Fijne zondag gewenst.
    Lieve groetjes Jacqueline & Ferry. 🌷🌷🌷

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook blij dat je niet helemaal stopt! πŸ‘πŸ»πŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉ

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je blijft. πŸ‘πŸ»Soms op mijn blog site's ook wel eens rustpauze's maar het schrijven is wel mijn passie net als het fotograferen van onze mooie natuur en dan deze in een filmpje om te zetten op YT. Dus zal het ook wel blijven doen als woorden komen die gedachten mij sturen. Wens je mooie dagen en doe het maar rustig aan. Ik zie vanzelf in mijn lees en volglijstje jou geschreven woorden weer staan. Niet elk mens leest elke dag of komt op bezoek maar jij ziet mij vanzelf wel weer verschijnen in je gezellige krabbelhoek. Groetjes, Tine 🐿️

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Elisabeth,

    Wie schrijft, die blijft!
    Het mag gerust ietsjes minder zijn.
    Ik begon ooit met dagelijks, dat werd wekelijks en nu is het nog maar maandelijks!
    Ik zag ook dat je jarig bent geweest, nog proficiat, wel jammer dat ik zo'n lekker
    gebakje mis ben gelopen ;-).

    Groetjes,

    jeer

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dag Elisabeth, je hebt een wijs besluit genomen: selecteren in wie je wilt volgen.
    En wat de opmerkingen betreft, die je zo raakten: denk maar aan een eend met zijn wat vettige verenkleed, hoe de regendruppels met gemak van hem afglijden. Zo kunnen we omgaan met onterechte kritiek, die ons dan minder kan kwetsen.
    Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, maar het geeft een steuntje ;-)
    En blijf vooral hier schrijven op de manier en in de frequentie, die je past.
    Liefs van Zem.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Een goede raad Zem en ik leer het al aardig .Ooit op mijn eerste blog ben ik soms dagen letterlijk ziek geweest om dingen die mensen schreven .Nu merk ik dat ik snel loslaat en er niet eens meer van wakker lig omdat ik er nu eenmaal geen vat op heb wat mensen zeggen of schrijven .
      Liefs terug

      Verwijderen
  6. Je hebt gelijk Elisabeth, zo doe ik het ook, bloggen wanneer je zin hebt, en bezoeken wie je wilt :-)
    toppie, dan hou je het wat langer vol :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Als je schrijft als je wilt schrijven schrijf je vaak het mooist. Lieve groet x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lezen en schrijven als je zin hebt Elisabeth.
    Ook de tuin vraagt weer aandacht en er zijn ook nog andere dingen.

    Lentegroet,
    Hilly

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo blij dat je blijft. Ik geniet van je logjes. Gewoon schrijven wanneer je zin hebt. Bloggen is geen moeten.
    Bedankt voor je altijd lieve reacties.

    Liefs Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lieve Elisabeth,
    fijn dat je toch blijft! Ook ik schrijf niet elke dag een blog en ook ik ben mijn leeslijst aan het inkorten, want het is zoals je zegt: "de meeste die ik volg of die mij zogezegd "volgen" komen toch niet meer. Ik steek er veel tijd in om mijn volgers hun blogs ook te lezen, maar als je dan merkt, dat zij niet bij jou terugkomen, dan denk je wel, waar verspil ik mijn tijd nog aan. En ook is het zo dan je dan op den duur met niks anders meer bezig bent dan met blogs lezen en je eigen blog ook nog up to date houden, dat er haast geen tijd meer overblijft voor jezelf en andere dingen! Ik ben best tevreden met 1 of 2 blogs per maand. En het zou meer haalbaar zijn mocht elke blogger zich aan maximaal 1 blog per week houden! Maar ja, elk doet wat hij/zij wilt en dat moeten we respecteren. Verder zou ik je ook aanraden zoveel mogelijk van het leven te genieten... Ik wens je een fijne avond toe.
    Liefs, Heidi

    BeantwoordenVerwijderen

Bloggen

Augustus 2007 begon ik voor de grap te bloggen op Windows Live Spaces .Al binnen een uur had ik het eerste vriendschap verzoek van A die nog...