donderdag 31 januari 2019

Zo fijn

Gisteren werd onze Dochter  49 en pff waar blijft de tijd ! Vandaag dus een gezellig bezoekje omdat ze gisteren twee diensten had .Dus vandaag met bloemetjes en een leuk cadeau op bezoek .We doen geen grote dingen meer en dat is ook helemaal niet nodig . Zo fijn dat onze Dochter gelukkig is en ja haar vriend is leuk en heel gezellig ,gewoon een leuke man . Eindelijk voelt het goed en ik hoop zo dat het goed zal blijven gaan met die twee  .
Elisabeth 

11 opmerkingen:

  1. Anoniem1/31/2019

    Proficiat! Ik hoop met je mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook van deze zijde nog gefeliciteerd en een moeder maakt zich altijd zorgen maar als ik je posten lees zit het best wel goed tussen hun hoor. Geniet van de mooie momenten Elisabeth en vor nu nog een fijne avond. Liefs Tine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gefeliciteerd met je dochter! Wat fijn dat het contact goed is en dat je dochter een lieve vriend heeft. Geniet er van. Het is je zo gegund!

    Liefs Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd, fijn om te lezen Elisabeth.

    Lieve groet,
    Hilly

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je dochter is net zo oud als ik : ) Fijn dat het goed met haar gaat. Dat doet een moederhart goed.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Van harte gefeliciteerd alsnig! Hoop dat het gezellig was. Je klinkt zo heerlijk positief, fijn en houden zo! Een gelukkig kind maakt een gelukkige moeder (en vader uiteraard!)
    Liefs XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  7. gefeliciteerd Elisabeth, dat zou erg fijn zijn voor iedereen,

    geniet er maar van hé

    lieve groet

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geniet van het "goed zijn".

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ook jij van harte gefeliciteerd met je dochter Elisabeth want jij hebt haar op de wereld gezet ;-) Fijn dat haar vriend een leuke man is en of het een stel blijft kan alleen de toekomst uitwijzen ;-)
    Lieve groetjes, Helma

    BeantwoordenVerwijderen

Bloggen

Augustus 2007 begon ik voor de grap te bloggen op Windows Live Spaces .Al binnen een uur had ik het eerste vriendschap verzoek van A die nog...